Wall trailer

De Walltrailer is een volledig opklapbare aanhangwagen en de eerste betaalbare oplossing voor velen die altijd al een trailer wilden bezitten maar hier geen plaats of doorgang voor hebben.

Bovendien biedt de Walltrailer door de bij te leveren accessoires nog veel meer oplossingen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een motorrail, fietsendragerset en er is zelfs een deksel leverbaar waardoor het een volledige bagagewagen is.

Uiteraard kunt u met de aanhangwagen gewoon uw tuinafval, hout, stenen en vele andere produkten vervoeren.  De aanhangwagen is kantelbaar waardoor het laden van een moto, quad of zitmaaier zeer eenvoudig is.