KSA-Aanhangwagens

+32 014 72 88 42

Tijdens openingsuren

Grotesteenweg 12

2440 Geel, BE

Dinsdag t.e.m. vrijdag
09.00 - 12:00 / 13:30 - 18:00u
Zaterdag:
09:00 - 16:00u

Sirius

Zoekt u gesloten Sirius aanhangwagens om uw paarden of ander materieel onder perfecte omstandigheden te vervoeren? Kom dan langs bij KSA-Aanhangwagens in Westerlo. Samen met onze specialisten speuren wij door ons ruime gamma om de Sirius aanhangwagens te vinden die aansluit bij uw wensen.

Sirius aanhangwagens staan garant aan kwaliteit

Of u nu op zoek bent naar Sirius aanhangwagens of andere modellen remorken die aansluiten bij het materiaal dat u wilt vervoeren, onze specialisten helpen u graag met een keuze op maat. Wanneer u voor Sirius aanhangwagens kiest, kiest u voor uitstekende kwaliteit. Vervoer uw paard in een daarvoor bestemde aanhangwagen of vervoer ander materiaal eenvoudig in een van de gesloten aanhangwagens van Sirius. Ga veilig de weg op en verplaats uw eigendommen met een gerust hart van A naar B.

Remork huren of kopen? Bij ons kan het allebei!

Wilt u eenmalig uw paard vervoeren? Of gaat u wekelijks er wekelijks mee op pad? Bij KSA-Aanhangwagens kunt u onze producten zowel huren als kopen. Hoe vaker u een aanhangwagen nodig heeft, hoe aantrekkelijker het voor u is om een exemplaar aan te schaffen. Zo gaat u niet alleen voor het beste materiaal en een goede service, maar bespaart u op den duur ook nog eens geld.

Kom langs en trek er met uw eigendommen op uit

Wat u ook vervoert, trek erop uit. Ontdek en neem uw eigendommen met u mee. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar aanhangwagens van Sirius, Twins of Eduard. Doordat wij in totaal duizenden aanhangwagens op voorraad hebben, vindt u altijd het exemplaar dat het best bij uw wensen aansluit. Kom langs in onze vestiging, bestel online of bel ons via 014 72 88 42. Kom voor onderhoud, onderdelen en het huren of kopen van een aanhangwagen bij ons langs!

Scroll to Top