Excalibur

Excalibur Motortrailers

De Excalibur motortrailers hebben een zeer fraai en opvallend design door hun elliptische vorm en scherpe profielrandenen waardoor ze zeer gestroomlijnd en brandstofbesparend zijn.  Wil u moto’s, scooters, een trike, een quad of zelfs een smart vervoeren in absolute luxe? Met de Excalibur doet u dit in stijl!

Excalibur Trailers worden door een Duitse fabrikant gebouwd. Deze trailers zijn gebouwd op een stevig AL-KO onderstel. Hierdoor zijn ze ideaal voor het transporteren van diverse doeleinden. De trailer is een enkelasser, hierdoor ligt hij heel stabiel achter de auto.

Bij de Excalibur S2 motortrailer is leverbaar in gewichten 1500 kg of 1800 kg. Bovendien worden alle trailers geleverd met een oplooprem. Bij de luxe uitvoering is ook de Tempo 100 toelating mogelijk. De Excalibur S2 Transform heeft een breedte van 248 cm, hierdoor is hij geschikt voor onder andere 1 trike of 2 motoren te laden.