Eduard

EDUARDS TRAILER FACTORY bouwt aanhangwagens voor  Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Denemarken en Finland. In 2015 zijn er ruim 8500 EDUARD-aanhangers verkocht. In 2017 werden er zo’n 13 000 EDUARD-aanhangwagens afgeleverd.
Dit samen met marktconforme prijzen, de uitstekende kwaliteit, de juiste presentatie en vindbaarheid op het web zorgen voor een constante stijging in de verkoop van aanhangwagens.
In de afgelopen periode is er een jaarlijkse groei van ruim 20% gerealiseerd. Naar verwachting is er zelfs ruimte voor verdere groei in de markt met het huidige productgamma. Deze groei laat onverlet dat we een ambiteuze doelstelling hebben voor de komende jaren. De komende 3 jaar verwachten we een omzetgroei van 50% te realiseren door autonome groei en het aanboren van nieuwe markten.

Na grondig marktonderzoek is er een uitgebreid gamma aan plateauwagens, multi-transporters, autotransporters en kippers ontwikkeld, getekend en opgenomen in diverse Europese goedkeuringen. Na ontwikkeling van de diverse aanhangwagens kwam de nadruk te liggen op de ontwikkeling van een goed logistiek apparaat. Dit is sinds het begin ononderbroken verder ontwikkeld omwille van de sterke groei die Eduards Trailer Factory BVBA jaar na jaar doormaakt.