KSA-Aanhangwagens

+32 014 72 88 42

Tijdens openingsuren

Grotesteenweg 12

2440 Geel, BE

Dinsdag t.e.m. vrijdag
09.00 - 12:00 / 13:30 - 18:00u
Zaterdag:
09:00 - 16:00u

Leasing

Leasing of renting

Bij KSA-Aanhangwagens kan u ook een aanhangwagen leasen of renten. Zo hoeft u geen druk te zetten op uw eigen cash-flow en hoeft u ook de btw niet voor te schieten zoals bij een gewone financiering.  U weet perfect wat uw vaste maandlast zal zijn.

We kunnen leasing of renting enkel aanbieden voor investeringen vanaf 5000€ excl. btw. en aan zakelijke klanten met actief btw nummer.

Wat is leasing?

Bij leasing staat de overdracht van eigendomsrechten centraal. Om het onderscheid met operationele leasing duidelijk te stellen noemen we dit financiële leasing.

U of uw onderneming wordt de economische eigenaar van de geleasde aanhangwagen, de leasingmaatschappij blijft de juridische eigenaar. Aan het einde van de leaseperiode is er een aankoopoptie van maximum 15%.

Wat is renting?

Renting is de effectieve huur van een aanhangwagen. De verhuurder blijft economische én juridische eigenaar van de aanhangwagen.  Operationele leasing  is vorm van renting waarbij niet enkel de aanhangwagen maar ook aanvullende diensten zoals onderhoud, jaarlijkse keuring, banden enz… kunnen worden gehuurd. De restwaarde bedraagt minimum 16%.

Aankoopoptie:

Zowel bij leasing als bij renting bestaat er aan het einde van het contract een aankoopoptie.  

Bij lease betekent dit eenvoudig de betaling van het restbedrag dat maximum 15% van het investeringsbedrag bedraagt.

In het geval van renting zal, buiten de betaling van het restbedrag van minimum 16% van het investeringsbedrag, de aanhangwagen ook opnieuw moeten worden ingeschreven op naam van de voormalige huurder die nu de volledige eigenaar wordt.

Scroll to Top