Leasing

Lease uw aanhangwagen(s)!

Ook het leasen van een aanhangwagen is mogelijk bij KSA-Aanhangwagens.  Zo hoeft u geen druk te zetten op uw eigen cash-flow en hoeft u ook de btw niet voor te schieten zoals bij een gewone financiering.  U weet perfect was uw vaste maandlast zal zijn.

We kunnen leasing enkel aanbieden voor investeringen vanaf 5000€ excl. btw. en aan zakelijke klanten met actief btw nummer.

Na officieel akkoord van de kredietcommissie kan de aanhangwagen worden bestel/opgeleverd.

Wil u meer weten over de voordelen van het leasen van een aanhangwagen maak dan een afspraak of kom langs in onze zaak.

Let op, geld lenen kost ook geld.