Anssems

Anssems aanhangwagens staan ​​voor directe kwaliteit van de fabrikant.

Met veel verschillende aanhangermodellen biedt Anssems een breed scala aan aanhangers- van diepladers, over bagagetrailers tot paardentrailers. Bij KSA-Aanhangwagens  vindt u precies de juiste Anssems-trailer voor elke transportbehoefte.

Als een fabrikant van aanhangwagens, hebben ze de productie van aanhangwagens evenals accessoires in eigen beheer voor het waarborgen van de hoogste kwaliteit sinds meer dan 40 jaar. Zowel trailers van het merk ANSSEMS, als trailers van HULCO vindt u hier op deze pagina en bij KSA-Aanhangwagens.

Daarnaast hebben wij verschillende trailers van Anssems of Hulco voor u op voorraad. Dankzij ons deskundig advies kunt u bij ons de juiste trailer kopen.  Bij KSA-Aanhangwagens kun je een groot aantal trailers bekijken, vergelijken en desgewenst direct meenemen. Locaties en openingstijden van onze verkoopkantoren zijn te vinden op deze pagina.