KSA-Aanhangwagens

Di - vr 09h - 12h / 13h30 - 18h
Zaterdag: 09:00 - 16:00u

Sla kwaliteit aan de haak!

Cheval Liberté

[spb_row element_name=”Row” wrap_type=”content-width” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ bg_video_loop=”yes” parallax_video_height=”window-height” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ row_col_pos=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_image image=”685″ image_size=”full” frame=”noframe” caption_pos=”hover” remove_rounded=”yes” fullwidth=”no” overflow_mode=”none” link_target=”_self” lightbox=”no” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ width=”1/3″ el_position=”first”][/spb_image] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”2/3″ el_position=”last”]

 

Cheval Liberté is al meer dan 20 jaar een toegewijd constructeur van paardensportconstructies en geniet de erkenning van haar klanten voor de hoge kwaliteit. Afhankelijk van de vereisten van de omgeving, werken hun ingenieurs aan het ontwerpen van de beste schuilplaatsen, boxen en schuren die mogelijk zijn voor uw paarden.  Met meerdere patenten van de afdeling Research en Development profiteren de boxen van een state-of-the-art ontwerp (lasersnijden, robotlassen) dat robuustheid, veiligheid en esthetiek garandeert.
Het ingenieursbureau hecht veel waarde aan de constructies, daarom vertrouwen ze op duurzame materialen op lange termijn. Al hun creaties zijn verkrijgbaar met vele opties en we kunnen u het merendeel va producten op maat aanbieden.

Met hetzelfde oog voor detail en kwaliteit construeert Cheval Liberté een ruim gamma van paardentrailers voor 1 tot 4 paarden, met of zonder koetsen-platform, zadelkamer, vooruitloop en zoveel meer.  Kenmerkend aan de Cheval liberté is hun eigen verlaagd chassis met Pullman 2 veersysteem voor een ongeëvenaarde wegligging en rijcomfort.  Kenmerkend aan de aluminium paardentrailers is dat ze standaard zijn uitgevoerd met klep/deur combinatie.

[/spb_text_block] [spb_blank_spacer height=”30px” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_section spb_section_id=”15296″ width=”1/1″ el_position=”first last”] [/spb_row]

Leave a Reply