Nieuw jaar, nieuwe website!

Met trots stellen we u onze nieuwe website en webshop 2018 voor, dewelke we in de loop van januari en februari verder zullen aanvullen met alle standaardproducten die we u kunnen aanbieden.  Deze stelt u ook in staat bestellingen online te plaatsen of huur-aanhangwagens online te reserveren.

Voor meer info mag u steeds contact opnemen.

Met vriendelijke groeten,

Het KSA-Aanhangwagens team.

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten