KSA-Aanhangwagens

Di - vr 09h - 12h / 13h30 - 18h
Zaterdag: 09:00 - 16:00u

Sla kwaliteit aan de haak!

Productoverzicht Cheval Liberté

1,5 Paards trailers Plywood

2 Paards trailers Plywood

1,5 Paards trailers Aluminium

2 Paards trailers Aluminium

2 Paards koetstrailers Plywood

2 Paards koetstrailers Aluminium

3 Paards trailers Aluminium

4 Paards trailers Aluminium

Verkooppunten

Het merk

Sinds 2008 plukt Debon de vruchten van de ervaring in de Cheval Liberté groep voor het produceren van verschillende modellen robuuste en betrouwbare aanhangwagens en gesloten aanhangers.  Technologie, stijl, functionaliteit, de producten van Debon bundelen de sinds 25 jaar ontwikkelde know-how binnen de groep.  Betrouwbaarheid en aantrekkelijkheid vatten de kwaliteiten van hun aanhangwagens samen.  

Kippers

Zowel voor intensief als voor occasioneel gebruik zijn de Debon aanhangwagens uitermate geschikt voor het transporteren van bulkgoederen en omvangrijke ladingen.
Een achterwaartse kipper of 3-zijdige kipper met handpomp of elektrische bediening, uw Debon kipper is uw bondgenoot tijdens alle opdrachten.
Robuust ontworpen in gegalvaniseerd staal en aluminium bieden de accessoires van de Debon kippers een oplossing voor alle gebruiken.

Gesloten aanhangwagens

Voor particulier gebruik of professioneel, de gesloten Debon aanhangers vertonen alle kwaliteiten die u verwacht van een gestroomlijnde aanhangwagen.
Makkelijk in gebruik, waterdicht, afsluitbaar met sleutel, volumes tot 20m2, geschikt voor omvangrijke ladingen, reizen met de moto in alle veiligheid… het is allemaal mogelijk.
De gesloten aanhangwagens van Debon zijn leverbaar in enkel-as en dubbel-as, in aluminium, plywood en polyester.