Debon

DEBON is het productiebedrijf van Cheval Liberté waar de trailers onder de merknaam Debon en Cheval Liberté worden gebouwd.  De merknaam Debon typeert alle aanhangwagens buiten de paardentrailers waaronder gesloten aanhangwagens in plywood, polyester en aluminium en kippers. Net zoals bij de paardentrailers van Cheval Liberté zijn de gesloten Debon aanhangwagens ook standaard uitgevoerd met een deur/klep combinatie achteraan en een uiterst gestroomlijnd vorm.  Ook een zijdeur of zijklep behoren tot de mogelijkheden.  Bij KSA-Aanhangwagens kunnen we deze van tal van opties in inrichtingen voorzien aangepast aan uw transportbehoefte.