KSA-Aanhangwagens

+32 014 72 88 42

Tijdens openingsuren

Grotesteenweg 12

2440 Geel, BE

Dinsdag t.e.m. vrijdag
09.00 - 12:00 / 13:30 - 18:00u
Zaterdag:
09:00 - 16:00u

Geschiedenis

Oprichting KSA-Solutions bvba

22 november 2010

Wat begon als een hersenspinsel werd steeds concreter en na marktonderzoek vertaald in een businessplan.  Hiermee gingen we op pad om met potentiële leveranciers te overleggen.  Op 22 November 2010 werd KSA-Solutions bvba een feit.  De voorbereidingen voor het aankomende verhuur- en verkoopseizoen kunnen nu beginnen…

Lees meer

Start motorhome verhuur

21 maart 2011

Start motorhome verhuur

Met trots stellen we in Maart 2011 de aankomst van onze eerste verhuur motorhome voor. Werkelijk een luxehotel op wielen waar vele klanten een onvergetelijke vakantie mee kunnen beleven.

Lees meer

Start verkoop aanhangwagens

28 maart 2011

Start verkoop aanhangwagens

Begin 2011 starten we eveneens met onze nevenactiviteit, verkoop, verhuur en onderhoud van aanhangwagens.  Dit beginnen we eveneens op kleine schaal en wint langzaam maar zeker aan populariteit.

Lees meer

Verhuis naar bedrijfspand

2 april 2012

Verhuis naar bedrijfspand

Na een aanloopperiode van anderhalf jaar zijn we op onze thuislocatie uit onze voegen gebarsten en gaan we opzoek naar een bedrijfspand in de regio.  In maart 2012 viel ons oog op een bedrijfspand op de Boerenkrijglaan in Westerlo met een mooi ruim buitenterrein, dit werd onze nieuwe locatie.

Lees meer

2 extra motorhomes vanaf seizoen 2012

18 juni 2012

2 extra motorhomes vanaf seizoen 2012

Na een overvolle agenda het eerste verhuur-seizoen en tientallen gezinnen die we moesten teleurstellen omdat we volgeboekt waren hebben we besloten ons verhuuraanbod uit te breiden met 2 extra motorhomes.  Wederom kiezen we voor luxe uitvoeringen om die veeleisende klant van dienst te zijn.

Lees meer

Dealerschap Humbaur

7 januari 2013

Dealerschap Humbaur

In onze zoektocht naar een fabrikant met een compleet aanhangwagen-gamma voor de professionele markt viel onze keuze op het Duitse Humbaur.  Na voorstelling van ons businessplan volgde al snel de eerste gesprekken.  Hierop volgde een grondige screening door het bedrijf en mochten we verheugd toetreden als officieel dealer voor het…

Lees meer

Stopzetting motorhome verhuur

2 maart 2015

Na de verhuis naar onze nieuwe locatie en de mogelijkheden die de extra ruimte met zich meebracht zagen we onze aanhangwagen verkoop exponentieel stijgen en hebben we na  een grondige kosten-baten analyse besloten de motorhome verhuur stop te zetten en ons volledig te richten op aanhangwagens.

Lees meer

1ste deelname Kempisch Mobiliteitssalon

27 augustus 2016

1ste deelname Kempisch Mobiliteitssalon

In het voorjaar 2016 eerder we door de vertegenwoordiger van Vehad gecontacteerd om deel te nemen aan het eerste Kempisch Mobiliteitssalon waar alle hedendaagse en dagelijkse vervoermiddelen in de kijker staan.  Hier wilden we niet ontbreken!

Lees meer

Vakantiesalon Antwerpen

28 december 2017

Vakantiesalon Antwerpen

Na onze zomersluiting in 2017 kregen we een voorstel om deel te nemen aan het Vakantiesalon in Antwerp EXPO.  We bouwden hiervoor samen met een partner een mooie stand die best opviel tussen de collega-standhouders.  We kijken terug op een succesvolle beurs.

Lees meer

Lancering nieuwe website + webshop

1 januari 2019

Naast onze normale manier van werken zetten we in 2019 extra in op online verkoop en verhuur.  Hiervoor hebben we twee jaar geleden reeds de basis gelegd en wordt nu in zijn definitieve vorm gegoten.

Lees meer
Humbaur logo
Eduard logo
Twins Trailers logo
Anssems logo
Hulco logo
Tohaco logo
Walltrailer logo
Saris logo
logo power trailer
Debon logo
Cheval Liberte logo
Sirius logo
Brian James logo
thule_logo-01
Brink-Logo-Hillstar-BI-01
Auto_hak-01
oris-01
GDW-01
westfalia-automotive-logo-blau-01
Scroll naar top